Επιλογή Σελίδας

Αναγεννητικές - Εναλλακτικές Θεραπείες

Μαζί σε κάθε προσπάθεια

H επιστήμη στην υπηρεσία της θέλησης

Μεσοθεραπεία
Στη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούνται Κολλαγόνο, Ένζυμα και ουσίες φυτικής προέλευσης ή επίσης Ασετυλοσουλικυλική λυσίνη, Υδροχλωρίδιο Ροπιβακαϊνης και άλλα φαρμακευτικά φυτά βελτιώνοντας αισθητά άλγη αυχένα, οσφυαλγίες, επώδυνα σύνδρομα ώμου, αθλητικές κακώσεις όπως διαστρέμματα, τενοντίτιδες, οσφυαλγίες και μυϊκές θλάσεις, ήπιους πόνους αρθρίτιδας και έλκη κατάκλισης.

Προλοθεραπεία
Ενεργοποιεί και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης των κακώσεων στους συνδέσμους και στους τένοντες. Διενεργείται μέσω τοπικών εγχύσεων διαλύματος γλυκόζης στους τένοντες και συνδέσμους που έχουν υποστεί τραυματισμό

Ιατρικός Βελονισμός
Ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των νευρολογικών ελλειμμάτων, στην ικανότητα κατάποσης, στην γνωστική ικανότητα, και στην λειτουργία των κάτω άκρων. Είναι μια συμπληρωματική, ηπίως παρεμβατική, μη φαρμακευτική θεραπευτική τεχνική. Χρησιμοποιείται για την θεραπεία του οξέος και του χρόνιου πόνου, στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, στην αποκατάσταση ασθενών με νευρομυϊκές παθήσεις.

Μουσικοθεραπεία
Στη μουσικοθεραπεία, κυρίως με τα άτομα τα οποία δεν έχουν λόγο, o θεραπευτής επιχειρεί να αναπαραγάγει μέσα από τη μουσική σχέση έναυσμα για επικοινωνία, για το λόγο και για τις κοινωνικές του δεξιότητες.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα: “Αναγεννητικές –
Εναλλακτικές Θεραπείες”

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ρωτήστε μας ό,τι θέλετε να γνωρίζετε σχετικά με τα προγράμματα νοσηλείας. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Συχνές ερωτήσεις:

Πόσο χρόνο θα χρειαστεί να παραμείνω στο «ΘΗΣΕΑ»;
Η διάρκεια παραμονής και ολοκλήρωσης του προγράμματος αποκατάστασης, καθορίζεται από τη γενική κατάσταση του εκάστοτε ασθενούς και αποφασίζεται από την Ομάδα Αποκατάστασης.
Μπορούν οι φροντιστές μου να εκπαιδευτούν ώστε να με βοηθήσουν αφού επιστρέψω στο σπίτι;

Ναι, υπάρχουν προγράμματα εκπαίδευσης, ώστε οι φροντιστές με ασφάλεια και ποιότητα, να στηρίζουν τον ασθενή. Στόχος είναι να καλυφθούν οι νοσηλευτικές ανάγκες και οι τρόποι διατήρησης υγιεινής και μεταφοράς του ασθενή.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα κλειστής νοσηλείας πως μπορώ να συνεχίσω την αποκατάσταση;
Η Ομάδα Αποκατάστασης σας εντάσσει σε πρόγραμμα ημερήσιας νοσηλείας ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε.